Ondernemingsrecht

Ondernemers spreekuur

Tijdens het ondernemers spreekuur krijgt u juridisch advies van een gespecialiseerde advocaat of jurist.

In de praktijk blijkt dat ondernemers niet snel juridisch advies inwinnen van een advocaat. Dat is jammer en kan negatieve gevolgen hebben, terwijl deze hadden kunnen worden voorkomen.

Ondernemers spreekuur

Vaak blijkt dat een juridisch probleem of de gevolgen daarvan in het begin eenvoudig voorkomen of beperkt hadden kunnen worden. Ook voor een juridisch probleem geldt dat een snelle en deskundige aanpak de gevolgen beperkt. Maar al te vaak zien wij dat een geschil eenvoudig voorkomen had kunnen worden door in de voorfase goede afspraken te maken.

Vrijblijvend juridisch advies

Onder het mom voorkomen is beter dan genezen, hebben wij dagelijks een gratis ondernemers spreekuur. Een laagdrempelig en kort juridisch advies over uw situatie. Het doel van het spreekuur is kort en gratis juridisch advies te bieden dat voor iedereen toegankelijk is.

Tijdens het spreekuur kunt u uw situatie voorleggen aan een advocaat of juridisch adviseur. U wordt geadviseerd en kunt uw vragen stellen. Het spreekuur duurt 20 minuten en is volledig kosteloos. De advocaat kan u bij uitstek adviseren over de mogelijkheden bij een gerechtelijke procedure. Zo heeft iedere advocaat of juridisch adviseur zijn of haar eigen aandachtsgebied.

Wilt u na het advies de juridische kwestie verder laten uitzoeken of de zaak bij ons in behandeling geven, dan kan dat natuurlijk ook.

Ondernemers spreekuur, gratis spreekuur advocaat, spreekuur arnhem nijmegen ondernemer zzp spreekuur
Ondernemers spreekuur Arnhem en Nijmegen (0800-4455000)

Rechtsgebieden ondernemers spreekuur

Omdat niet iedere advocaat of juridisch adviseur thuis is op alle rechtsgebieden, zoals ondernemingsrecht, incasso, bestuursrecht of arbeidsrecht, vragen wij u om aan te geven waarover uw vragen gaan. Zo krijgt u advies van de juiste advocaat of adviseur.

Aanmelden ondernemersspreekuur

Als u gebruik wilt maken van het spreekuur met een advocaat of jurist, meldt u dan aan! Dit kan telefonisch via 0800-44 55 000 of via onderstaand formulier op de website.

Wilt u verder met HIJINK Ondernemingsrecht Advocaten

Wilt u na het ondernemers adviesgesprek de juridische kwestie door onze ondernemingsrecht advocaten of juristen laten behandelen? Wij komen graag tot heldere afspraken. Bel direct 0800-4455000 (gratis) of laat onderstaand uw gegevens achter. Wij nemen -op werkdagen- binnen 15 minuten contact met u op.

Vestigingen in Arnhem (026) 442 3913 en Nijmegen (024) 388 6680

  Op welke locatie?
  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres
  Eventuele toelichting

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.P.H. van Maanen Winters
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief