Of u nu werkgever of werknemer bent, een arbeidsrelatie gaat u aan met de beste bedoelingen. Een arbeidsovereenkomst is iets waar beide partijen een goed gevoel bij moeten hebben. De arbeidsrecht advocaat van HIJINK Advocaten en juristen helpen u bij arbeidsrecht en ontslagrecht. Wij hebben specialisten op dit rechtsgebied en vestigingen in Arnhem en Nijmegen.

Maak direct een afspraak met onze collega

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres

Arbeidsrecht advocaat en ontslagrecht

Arbeidsrecht advocaat Arnhem Nijmegen

Uitgangspunt is dat een werkgever en een werknemer over allerlei onderwerpen zelf afspraken kunnen maken. Wanneer er onderling geen afspraken zijn gemaakt, gelden de algemene regels. Op bepaalde gebieden zijn altijd de wettelijke bepalingen Burgerlijk Wetboek 7 van toepassing, ongeacht wat de werkgever en werknemer zijn overeengekomen.

Wij helpen u onder andere bij:

  1. het opstellen van een freelance-, arbeid- of samenwerkingsovereenkomst;
  2. ontslag;
  3. begeleiding bij reorganisatie en fusies;
  4. het opstellen van een concurrentie- of relatiebeding;
  5. loonvorderingen;
  6. loonregres van de werkgever;
  7. ziekte en arbeidsongeschiktheid;
  8. uitbetaling van vakantiedagen;
  9. overige arbeidszaken.

“Dat ik als ondernemer overleg met mijn arbeidsrecht advocaat, betekent niet dat er sprake is van een conflict. Het is juist raadzaam daar niet op te wachten!”

Ignas Kuppens, Keizerstad FM, Elst

“Door met mijn arbeidsrecht advocaat goed de alternatieven af te wegen, bleek er veel meer mogelijk en lag het aangaan van een arbeidscontract niet eens voor de hand.”

Pegasis, Nijmegen