Direct en duidelijk, doet alleen reële beloftes die zij kan waarmaken. De advocaat echtscheiding in de regio Arnhem en Nijmegen. Mr. Vukovic is lid van de vereniging van echtscheidingsadvocaten Vfas en Mfn mediator.

Advocaat echtscheiding Arnhem en Nijmegen mr. M. (Marija) Vukovic

Marija Vukovic is in 1999 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Sinds 2001 is zij als advocaat werkzaam. Zij is in eerste instantie werkzaam geweest binnen de algemene praktijk. Marija heeft als advocaat brede ervaring opgedaan op verschillende rechtsgebieden, waarna zij in 2006 de specialisatieopleiding arbeidsrecht afrondde. Omdat zij zich in de praktijk steeds meer ging bezighouden met zaken op het gebied van familierecht, heeft Marija in de periode 2009-2011 de juridische specialisatieopleiding familierecht afgerond en de specialisatieopleiding scheidingsmediation.

Advocaat echtscheiding mediation familierecht Arnhem Nijmegen Marija Vukovic
Advocaat echtscheiding en mediation familierecht Marija Vukovic

Zij is register-mediator en  als geaccrediteerd familiemediator ingeschreven in het register van de Mediatorsfederatie Nederland, afgekort: MfN (door de Markt en Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators). Binnen het familierecht heeft zij ruime ervaring opgedaan op vele terreinen (echtscheiding en beëindiging andere relaties, gerechtelijke vaststelling vaderschap, erkenning, gezag, omgang, kinder- en partneralimentatie, boedelscheidingen en afwikkeling huwelijksvoorwaarden).

Ruime ervaring, duidelijk, direct en oplossingsgericht

Zij heeft ervaring met complexe familiezaken, waarbij zij ondernemers en/of hun partners bijstaat. Voorts behandelt zij met regelmaat zaken met een internationaal karakter, waarbij zij zowel in het buitenland wonende Nederlanders bijstaat alsmede in Nederland wonende buitenlanders.

Marija heeft passie voor haar vak en is betrokken bij haar cliënten. Zowel als advocaat als mediator zoekt zij met cliënten naar oplossingen. Zij zet daarbij haar juridische kennis in en de vaardigheden die zij als mediator heeft ontwikkeld. De belangen van haar cliënten en eventueel betrokken kinderen staan voorop.

Marija is duidelijk en direct. In alle zaken probeert zij eerst in overleg tot een oplossing te komen en een langslepende procedure te voorkomen. Wanneer dit niet lukt, dan vertegenwoordigd zij haar cliënten met verve in een procedure.

Marija Vukovic werkt vanuit Arnhem en Nijmegen. U kunt haar bellen op (026) 442 39 13 (Arnhem) of (024) 388 66 80 (Nijmegen).

Specialisaties

Lidmaatschappen

  1. Vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)
  2. MfN

Vraag het advocaat mr. Vukovic

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres Korte toelichting

Wat zeggen onze cliënten over Hijink advocaten

Henri Hess : Mijn ervaring met Hijink Advocaten is alleen maar lof!

Mijn ervaring met Hijink Advocaten is uitstekend! Ze hebben mij prima begeleid en hadden altijd een luisterend oor.

snel geholpen
vriendelijk te woord gestaan
niet haastig afgemaakt
aangeboden wanneer nodig later nog te helpen
kortom bijna niet van deze tijd dank

YK Nolte : Deskundig advocatenkantoor!

Makkelijk benaderbaar en bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Snel reageren en doortastend. Bijzonder sympathieke benadering!