Juridische opleidingen

Binnen HIJINK Advocaten worden juridische opleidingen en bijeenkomsten georganiseerd voor en door onze relaties.

De Orde van Advocaten stelt de volgende eis: Een advocaat behaalt elk kalenderjaar ten minste twintig opleidingspunten, waarvan ten minste de helft betrekking heeft op juridische activiteiten op een voor zijn praktijk relevant rechtsgebied.

Vrije trainingen

Aan een “vrije training” kan iedereen deelnemen. Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor u of uw medewerkers en beogen op begrijpelijke en laagdrempelige wijze een juridische basis mee te geven. Altijd bestaat er genoeg ruimte om specifiek in te gaan op uw wensen. Ook is er gelegenheid om naderhand nog door te praten over uw situatie of een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Maatwerk trainingen

Ook is het mogelijk trainingen te verzorgen bij uw bedrijf en/of toegespitst op een door u gewenst onderwerp. De training kan volledig worden aangepast op uw wensen voor wat betreft inhoud, tijd en locatie.

Permanente opleiding (NOVA/NIVRE)

In het kader van de verplichte opleiding van advocaten en register-experts, organiseert HIJINK opleidingen waaraan opleidingspunten vanuit de Orde van Advocaten (NOVA) en het NIVRE kunnen worden toegekend.

Onze specialisten

mr. O.A.M. Hijink

Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

Bekijk onze database

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief