Advocaat Oosterbeek

Advocaat Oosterbeek: Bent u op zoek naar een goede advocaat in de regio Oosterbeek? Voor een advocaat in de regio Oosterbeek bent u bij Hijink Advocaten aan het juiste adres. Hijink heeft vestigingen in Arnhem en Nijmegen, maar werkt landelijk.

U kunt een afspraak maken op kantoor, maar wij komen ook graag bij u thuis of op de zaak op bezoek. Doordat wij landelijk werken hebben wij niet alleen kennis van de regio, maar tevens een landelijk netwerk, waarvan wij gebruik maken voor de dienstverlening aan onze cliënten.

Advocaat Oosterbeek

De advocaat in de regio Oosterbeek

Hijink is een kantoor met diverse specialisten. Onze mensen zijn aangesloten bij diverse belangen organisaties en specialisten verenigingen. Op deze wijze zorgen wij dat onze dienstverlening aan u optimaal is. Daarnaast is Hijink Advocaten een laagdrempelige organisatie waar de samenwerking bevorderd wordt, zodat de beste mensen aan uw zaak werken en er een voortdurende bijwerking en uitwisseling van kennis plaatsvindt. Naast onze letselschade specialisten hebben wij onder andere advocaten en juristen gespecialiseerd in:

Voor een letselschade advocaat, of arbeidsrecht advocaat in Oosterbeek bent u dus bij Hijink aan het juiste adres.

Voordelen van een advocaat in de omgeving Oosterbeek

Bij het geven van een opdracht aan een van onze advocaten geldt dat de advocaat zich volledig inzet voor uw belang. Uiteraard kan het ook in uw belang zijn bepaalde zaken niet voort te zetten. Hijink Advocaten adviseert onafhankelijk. Wij adviseren niet in ons belang, maar in uw belang.

Door onze vestiging in Arnhem en Nijmegen is ons kantoor op de hoogte van actualiteiten binnen de regio. Doordat onze medewerkers uit heel Nederland komen en in heel Nederland werken, houden wij op diverse plaatsen in Nederland de vinger aan de pols.

Letselschade Oosterbeek

Letselschade is zeer ingrijpend. Na een ongeluk met letselschade komt er veel op u af. Het krijgen van een passende schadevergoeding gaat helaas niet vanzelf. Door het inschakelen van een belangenbehartiger kunt u zich richten op uw herstel.

Onze letselschade advocaat bezoekt u bij voorkeur thuis in Oosterbeek. Het claimen van letselschade nemen wij u vervolgens volledig uit handen. Uiteraard in goed overleg en u wordt vanaf de aansprakelijkstelling tot de eindregeling volledig geïnformeerd.

Heeft u bijstand nodig bij het claimen van letselschade in Oosterbeek dan komen wij graag bij u thuis om uw aanspraak op letselschade te bespreken.

Letselschade advocaat

Hijink Letselschade, uw letselschadespecialist in de regio Oosterbeek, treedt al sinds 1995 op in geschillen met betrekking tot allerlei soorten letselschade. Voorname oorzaken van letselschade zijn verkeersongevallen, arbeidsongevallen, medische fouten en letsel dat is toegebracht door een dier. Dit letsel kan lichamelijk zijn, maar ook geestelijk. Wij zorgen dat u uw materiële en immateriële schade vergoed krijgt. De schadevergoeding voor immateriële schade wordt smartengeld genoemd. Ook voor een smartengeld claim in Oosterbeek bent u bij Hijink aan het juiste adres.

Contact

Ons kantoor in Arnhem is gevestigd aan de Onderlangs 1 in de wijk Coehoorn. Vanuit Oosterbeek zijn wij goed en snel bereikbaar. U kunt voor de deur parkeren. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om bij u thuis of op een andere locatie af te spreken. U kunt hierover altijd contact opnemen. Voor een advocaat in de omgeving Oosterbeek kunt u bellen met 0800-44 55 000 of een e-mail sturen naar info@hijink.com. U kunt ook onderstaand contact formulier gebruiken. Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.P.H. van Maanen Winters
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief