Na het oplopen van letselschade is een goede letseladvocaat in de arm nemen belangrijk om een rechtvaardige schadevergoeding te krijgen.

Een letseladvocaat met goede kennis van zaken helpt u verder in uw strijd, zeker wanneer u het letsel op een vervelende manier heeft opgelopen, is dit belangrijk. U verdient immers op redelijke wijze gecompenseerd te worden, maar u heeft vaak geen idee hoe u dat voor elkaar krijgt. Daarom helpt HIJINK Advocaten hier graag bij. Dit maakt het voor u gemakkelijker.

Direct met een letseladvocaat overleggen

Om een goede oplossing voor de schade te verzorgen is goed overleg met de letseladvocaat van groot belang. Een goede letseladvocaat wil bijvoorbeeld met eigen ogen zien wat er precies voor schade is. Alleen al om die reden is het voor ons belangrijk om persoonlijk contact met de cliënten op te bouwen. Op die manier is het voor HIJINK Advocaten mogelijk om u op optimale wijze bij te staan in het verhalen van de schade.

Kosten letseladvocaat

Onze letseladvocaten brengen onze kosten rechtstreeks in rekening bij uw tegenpartij. De wet bepaalt namenlijk dat de kosten van een letseladvocaat deeluitmaken van uw schade. De aansprakelijke tegenpartij betaalt daarom voor de advocaat die u inschakelt.

Plan een afspraak in door te bellen

Wij bekijken uw letselschade graag op een persoonlijke manier. Wij willen u daarom graag uitnodigen om een gesprek met ons in te plannen. Bel ons op om direct een afspraak te maken naar 0800 44 55 000. Een van onze medewerker staat u direct te woord.

Relevante informatie

Letseladvocaat nijmegen | Letselschade | Letselschade advies

Neem contact op

    Uw naam
    Uw telefoonnummer
    Uw e-mailadres