Letseladvocaat

Een letseladvocaat helpt u na een ongeval een schadevergoeding te krijgen voor uw letselschade. De kosten van een letseladvocaat zijn een onderdeel van uw schade en worden rechtstreeks bij uw tegenpartij in rekening gebracht. Uw schadeclaim laten afhandelen door een letseladvocaat is daarom meststal helemaal kosteloos.

U verdient op redelijke wijze gecompenseerd te worden, maar u heeft vaak geen idee hoe u dat voor elkaar krijgt. Daarom helpt HIJINK Advocaten hier graag bij. Dit maakt het voor u gemakkelijker om een schadevergoeding te krijgen voor uw letselschade. Bovendien is bijstand van een letseladvocaat meestal gratis.

Direct met een letseladvocaat overleggen

Om een goede oplossing voor de schade te verzorgen is goed overleg met een gespecialiseerde advocaat van groot belang. Een goede letseladvocaat wil bijvoorbeeld met eigen ogen zien wat er precies voor schade is. Alleen al om die reden is het voor ons belangrijk om persoonlijk contact met de cliënten op te bouwen. Op die manier is het mogelijk om u op optimale wijze bij te staan in het verhalen van uw schade.

Kosten letseladvocaat

De bijstand van onze letseladvocaten bij uw schadeclaim is meestal gratis. In de wet staat namelijk dat de kosten van een letseladvocaat onderdeel zijn van uw schade. De aansprakelijke tegenpartij betaalt daarom ook voor de advocaat die u inschakelt. U betaalt ook geen voorschot voor de kosten van een letseladvocaat.

Wat doet een letseladvocaat?

Een letseladvocaat handelt uw schade voor u af. Dit begint met een kennismakingsgesprek. Uw persoonlijke situatie is het uitgangspunt voor de letselschadevergoeding. Daarnaast is het belangrijk dat uw schade goed wordt vastgelegd en dat er voldoende bewijs is om de aansprakelijkheid vast te stellen. Uw letselschade wordt vervolgens verhaald op de aansprakelijke tegenpartij. Door de bijstand van een letseladvocaat weet u zeker dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Plan een afspraak in door te bellen

Wij bekijken uw letselschade graag op een persoonlijke manier. Wij willen u daarom graag uitnodigen om met ons in gesprek te gaan. Bel ons op om een afspraak te maken of voor overleg. Bel naar 0800 – 44 55 000 of stuur een e-mail naar info@hijink.com. Wilt u dat wij u bellen? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Relevante informatie

  Smartengeld| Letselschade bedragen | Whiplash letsel

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief