Nicole Eertink letselschadespecialist Huissen Arnhem, een specialist pur sang staat in de begeleiding bij letselschade pal achter haar klanten!

N.C.E. (Nicole) Eertink, NIVRE registerexpert letselschadespecialist Huissen Arnhem

Nicole Eertink is haar carrière als letselschadespecialist begonnen bij een verzekeraar in Arnhem. Zij is voor de Arnhemse verzekeraar 10 jaar werkzaam geweest op de afdeling letselschade. In 2005 maakte zij de overstap naar HIJINK Advocaten in Arnhem. Daar voltooide zij de opleiding tot NIVRE-register-expert Personenschade.

Met haar ervaring, kennis en kunde is ze door de wol geverfd, dit staat garant voor een adequate en kordate rechtsbijstand bij letselschade. Bij haar bent u in goede handen.

Nicole Eertink is lid van het Register Letselschade. Zij is werkzaam in de regio Arnhem en Huissen en te bereiken op (026) 442 39 13.

Eertink letselschadespecialist en schadevergoeding
N Eertink is specialist letselschade en schadevergoeding

Specialisatie

  1. Letselschade en schadevergoeding
  2. Verzekeringsrecht
  3. Werkgeversaansprakelijkheid
  4. Verkeersaansprakelijkheid

Lidmaatschap

  1. Keurmerk Letselschade / Register Letselschade
  2. Nivre Registerexepert personenschade

Vraag een letselschadespecialist Huissen Arnhem

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres

Wat zeggen haar klanten

Büşra, mevrouw Serbest: Letsel schade, Mw Eertink

Via een kennis aanbevolen, en zonder enkel twijfels ben ik direct in goede handen terecht gekomen.
Na een lange periode van 4 jaar, hebben mw Nicole Eertink en dhr Mark Visser mij heel goed benaderd en geholpen in mijn letselschade.
Ik ben zeer tevreden!!
Zijn makkelijk benaderbaar en altijd bereikbaar zowel telefonisch als mail, zelfs de secretaresses kunnen je goed helpen met je vragen. Door hun deskundigheid, rechtvaardig- en vriendelijkheid zal ik vanaf nu zelfs bij andere vragen weer zonder zorgen contact opnemen! Hartstikke bedankt voor alles, een goed betrouwbaar bedrijf!!

Mevrouw De Kogel: Nicole Eertink is super

Nicole heeft mij heel goed en fijn geholpen in mijn proces ben haar heel erg dankbaar dankzij haar kan ik nu een slecht hoofdstuk sluiten gelukkig en als ik zelf belde naar jullie kantoor werd ik altijd goed geholpen.
Ik zou jullie echt aanbevelen aan andere top.

Wioletta: tevreden

– ik heb niet lang hoeven te wachten op een afspraak
– duidelijke uitleg en informatie
-er werd rekening gehouden met mijn situatie
– heldere afspraken
– professionele benadering

Mevrouw Naima Akrim: Zeer professioneel en vriendelijk!

Ik heb met Nicole Eertink vanaf het begin tot het eind bijna een fijn contact gehad over mijn letselschade. Zij heeft mij verschillende mogelijkheden aangeboden om aan mezelf te werken en mijn schade te kunnen verwerken. Het is Nicole goed gelukt met de diensten die ze mij heeft toegewezen . Ze heeft haar uiterste best gedaan. Ik ben heel tevreden over het eindresultaat. Super bedankt voor de fijne samenwerking!