Juridische oplossingen

Juridische oplossingen binnen de advocatuur. Als juridisch dienstverleners, advocaten en juristen, verlangt de cliënt van ons dat wij juridische oplossingen bieden. 

Een juridische oplossing impliceert dat het recht zegeviert en ieder toekomt waar hij recht op heeft. Toch weten wij als juridisch dienstverleners wel beter. Soms is recht krijgen gewoonweg niet mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat u een vordering verkrijgt op een failliet bedrijf. U kunt zich kosten en moeite besparen om uw gelijk te behalen, als bij voorbaat vaststaat, dat de veroordeelde partij niet aan het vonnis kan voldoen. 

Een juridische oplossing kenmerkt zich in onze ogen tot een juridisch advies waarin risico’s en kansen juist tegen elkaar worden afgezet op basis waarvan de beslissing wordt genomen. De cliënt wordt door ons volledig en gedegen voorgelicht op basis waarvan de beslissing wordt genomen en strategie bepaald. Dit vraagt vakkennis, ervaring en een helikopterview. De juridische stellingen van partijen moeten op waarde worden geschat en in het geheel worden geplaatst. Dát is in de ogen van HIJINK Advocaten een juridische oplossing. En ja, soms is dan het advies de zaak te laten rusten.

Juridische oplossingen van HIJINK Advocaten

HIJINK Advocaten is een dynamisch kantoor en biedt juridische oplossingen op het allerhoogste niveau. Door onze innovatieve juridische oplossingen geven wij een nieuwe invulling aan advisering in de advocatuur.

Iedere juridisch geschil kent kent zo haar bijzonderheden. Zo ook de wensen van onze klant en de te volgen strategie. Klopt u bij ons aan, dan kunt u een op maat gesneden oplossing verwachten. Wij dagen u uit om ons daarbij te helpen. Zo is er veel mogelijk gebleken en blijven wij ontwikkelen.

Concurrerend advocatenkantoor

De eerste winst wordt behaald door binnen de open kantoorcultuur de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Door verder het advocatenkantoor te beschouwen als een onderneming, worden overbodige kosten of overleg situaties tussen partners bespaart. Bij HIJINK betaalt u alleen voor daadwerkelijk verleende juridische diensten.

Flexibele prijsafspraken

Door onze inventieve werkwijze kan worden gewerkt met concurrerende tarieven en bestaat er ruimte voor flexibele prijsafspraken of nieuwe producten. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

HIJINK Advocaten Nijmegen (024) 3886680
HIJINK Advocaten Arnhem (026) 4423913

Onze specialisten

mr. O.A.M. Hijink
mr. R. Bockhoven
mr. M.P.H. van Maanen Winters
mr. M.A. Visser
mr. E.G.M. Driessen
C. Nieuwenhuis
M.A.H.J. van de Pol

Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

Bekijk onze database

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief