HIJINK is een dynamisch kantoor en biedt juridische oplossingen op het allerhoogste niveau. Door onze innovatieve juridische oplossingen geven wij een nieuwe invulling aan advisering in de advocatuur.

Iedere juridisch geschil kent kent zo haar bijzonderheden. Zo ook de wensen van onze klant en de te volgen strategie. Klopt u bij ons aan, dan kunt u een op maat gesneden oplossing verwachten. Wij dagen u uit om ons daarbij te helpen. Zo is er veel mogelijk gebleken en blijven wij ontwikkelen.

Concurrerend advocatenkantoor

De eerste winst wordt behaald door binnen de open kantoorcultuur de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Door verder het advocatenkantoor te beschouwen als een onderneming, worden overbodige kosten of overleg situaties tussen partners bespaart. Bij HIJINK betaalt u alleen voor daadwerkelijk verleende juridische diensten.

Flexibele prijsafspraken

Door onze inventieve werkwijze kan worden gewerkt met concurrerende tarieven en bestaat er ruimte voor flexibele prijsafspraken of nieuwe producten. Enkele voorbeelden hiervan zijn: