Letselschade expert

Letselschade expert: Hijink Advocaten is al jarenlang een toonaangevend letselschade expert. In het verleden ontving Hijink Advocaten als eerste kantoor in Nederland een dubbel Keurmerk Letselschade. De kwaliteit van onze dienstverlening is ons visitekaartje.

Wij werken door opleiding, intervisie en feedback van onze cliënten voortdurend aan het leveren van de kwaliteit die onze cliënten van ons gewend zijn. Hijink Advocaten is een van dé letselschade experts van Nederland. Zoekt u een letselschade expert? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Nederlands letselschade expert

Hijink Advocaten werkt aan haar eigen dienstverlening, maar ook aan de algemene letselschadepraktijk in Nederland. Het is belangrijk dat mensen met letselschade goed worden geholpen. Wij nemen onder andere deel aan de Werkgroep Arts en Advocaat, het Nederlands Instituut van Schaderegelaars en de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Daarnaast verzorgen wij opleidingen voor letselschadebehandelaars. Wij hopen de kwaliteit van de letselschadeafhandeling in Nederland naar een hoger niveau te tillen.

Letselschade expert, letselschade experts

Letselschade bureau of letselschade advocaat inschakelen?

Hoe vindt u een goede letselschade expert. Waar moet u op letten? Het verschil tussen een jurist en een letselschade advocaat is een eerste belangrijke keuze.

Een advocaat als letselschade expert

Indien u een klacht heeft over een advocaat dan kunt u deze klacht voorleggen aan de Orde van Advocaten. De orde van Advocaten, althans de Deken van de Orde van Advocaten kan u helpen uw klacht te formuleren en kan eventueel bemiddelen. Het tuchtrecht voor advocaten maakt het erg gemakkelijk een advocaat aan te spreken op een fout. De advocaat heeft een veel grotere verantwoordelijkheid en is dus eenvoudig en kosteloos aan te spreken bij een eventuele beroepsfout.

Advocaten zijn verplicht permanent in opleiding. De advocaat die zijn opleidingsverplichtingen niet bijhoudt, wordt geschrapt van het tableau. Dit betekent dat advocaten hun kennis permanent bijspijkeren.

Een advocaat is bevoegd om te procederen. De advocaat heeft bij de afhandeling van uw letselschadezaak dan ook de stok achter de deur dat er geprocedeerd kan worden indien de onderhandelingen vastlopen. Indien partijen niet tot een overeenkomst komen kan de rechter uitspraak doen. Hijink Advocaten kan namens u een procedure beginnen, zodat u van het begin tot het eind bijgestaan wordt door dezelfde professionele partij. Bovendien heeft Hijink geen belang bij schikken met uw tegenpartij, omdat een regeling ook door ons kan worden afgedwongen. Uw onderhandelingspositie is hierdoor beter.

Letselschade expert Hijink

Iedereen mag zich zelf een letselschade specialist of letselschade expert noemen. Advocaat en letselschade advocaat zijn twee titels die alleen door bevoegde personen gebruikt mogen worden. Misbruik van de titels is strafbaar. Voor de afhandeling van uw letselschadezaak is het van groot belang dat u deskundige bijstand heeft. Let voor het inschakelen van een letselschade behandelaar goed op zijn of haar kwalificaties. Zorg dat u wordt bijgestaan door een serieuze partij en een echte letselschade expert.

Overleg

De hulp van onze letselschade experts is voor u in de meeste gevallen gratis. Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken. Bel naar 0800-4455000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of vul het onderstaande contactformulier in voor een terugbelverzoek.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief