Vacature letselschadebehandelaar of letselschade advocaat

29-9-2021: Vacature letselschadebehandelaar of letselschade advocaat. HIJINK Advocaten staat voor hoogwaardige en vernieuwende dienstverlening. Onze organisatie is dynamisch, flexibel en biedt ruimte voor thuiswerkers.

Vacature letselschadebehandelaar of  letselschade advocaat

Voor onze vestiging in Arnhem en Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een letselschadespecialist (jurist/WO of HBO-recht) of letselschade advocaat (WO).

vacature letselschade, vacature letselschade advocaat, vacature letselschadebehandelaar, vacature lestelschadejurist, letselschade vacatures, letselschadebehandelaar vacature

Profiel

Wij zijn een professioneel kantoor maar hechten aan een collegiale werksfeer. Korte lijnen, snel schakelen en samenwerken staan bij ons voorop.

Ook staan wij voor kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Er zijn binnen ons kantoor dan ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Als letselschadespecialist voer je zelfstandig praktijk in alle facetten. Je adviseert cliënten, procedeert of bereidt procedures voor en voert schikkingsonderhandelingen in de toevertrouwde dossiers.

Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en denkt ook in creatieve oplossingen. Je functioneert goed zelfstandig maar vindt het eveneens prettig om in teamverband te werken. Je bent klantgericht, analytisch sterk en hebt gevoel voor praktische oplossingen.

Heb je je naast letselschade nog bekwaamd in, of heb je affiniteit met een ander rechtsgebied dan vinden wij dat een pre.

Je krijgt binnen onze organisatie alle ruimte om onderwerpen ‘aan de kaak te stellen en de discussie op te zoeken’. Passen de steekwoorden, ondernemend, communicatief, zelfstandig en positief ingesteld bij je, dan komen we graag met je in gesprek.

Wij leveren juridische kwaliteit, daarom ligt de lat hoog en is het noodzakelijk om minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring te hebben in de in de personenschaderegeling.

Een voltooide Grotius Academie Personenschade met lidmaatschap LSA, of een NIVRE registratie register-expert personenschade zijn een pre.

Wat bieden wij

  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Parttime dienstverband (24/32/40 uur per week, in overleg vast te stellen);
  • Een tijdelijk dienstverband en bij blijk van goed functioneren en een goede collegiale match, een vast dienstverband.
  • De gelegenheid om je verder te specialiseren;
  • De ruimte en de middelen om een praktijk uit te bouwen en daarbij eigen accenten aan te brengen;
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar ook sectie- en kantoorgenoten om mee samen te werken en op terug te vallen;
  • Een plaats in een team van ambitieuze, enthousiaste collega’s.

Informatie

Op korte termijn worden de eerste gesprekken ingepland. Neem voor specifieke vragen over de vacature contact op met mr. O.A.M. Hijink via telefoonnummer 0800-4455000 of per e-mail: info@hijink.com.

Onze specialisten

mr. drs. E.S.M. Timmermans
mr. O.A.M. Hijink
mr. R. Bockhoven
mr. M.P.H. van Maanen Winters
mr. M.A. Visser
mr. E.G.M. Driessen
mr. M.K. Herngreen

Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

Bekijk onze database

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief