Letselschade advies

Heeft u letselschade advies nodig van iemand met verstand van zaken? Neem eens contact op met HIJINK Advocaten.

Juist wanneer het gaat om advies over letselschade is de kennis van een ervaren advocaat onontbeerlijk. Wij begrijpen uw situatie en hebben kennis over de mogelijkheden die er voor u zijn. Juist om die reden gaan wij graag met u in gesprek. Ook omdat u juist op dit moment goede begeleiding nodig heeft. Onze medewerkers kunnen niet alleen de haalbaarheid van uw schadeclaim beoordelen, maar kunnen u ook adviseren over andere beschikbare voorzieningen en mogelijkheden. Er is daarom alle reden om contact met ons op te nemen voor een specialistisch letselschade advies.

Gratis juridisch advies bij letselschade

U kunt uw letselschadeclaim in de meeste gevallen gratis laten afhandelen door een letselschade advocaat of jurist. De kosten hiervan betaalt de aansprakelijke veroorzaker van uw schade. Juridisch advies bij letselschade is daarom kosteloos.

Het juiste letselschade advies krijgen

Het juiste juridische advies over letselschade is veel belangrijker dan soms weleens gedacht wordt. Al is het alleen al omdat elke situatie weer anders is. Zo is het bijvoorbeeld lang niet altijd zo dat alle schade op dezelfde manier veroorzaakt wordt. Bij HIJINK Advocaten zorgen wij altijd dat u letselschade advies op maat krijgt dat volledig is toegespitst op uw situatie. Hierbij wordt bijvoorbeeld naar het ontstaan van de schade en de omvang ervan gekeken.

Letselschade advies na een verkeersongeluk of arbeidsongeluk

Iedere vorm van letselschade is weer anders. En zijn verschillende varianten te onderscheiden, zoals letselschade door een verkeersongeluk of arbeidsongeluk. Welke variant is in uw situatie van toepassing? Laat het ons weten en ontvang een passend advies. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek.

letselschade advies

Plan een afspraak in en kom langs bij een van onze kantoren

Om u zo goed mogelijk van advies te voorzien vinden wij het vooral belangrijk om met u in gesprek te gaan. U bereikt ons door te bellen naar 0800 44 55 000 of stuur een e-mail naar info@hijink.com. Wilt u dat een van onze specialisten contact met u opneemt, vul dan het onderstaande contactformulier in.

Relevante informatie

Letselschade bedragen| Letselschade berekenen | Smartengeld berekenen

Neem contact op

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres
   

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief