Vacature advocaat-partner

Sluit je aan als zelfstandig advocaat bij HIJINK Advocaten

Samen leveren we topprestaties!

Als advocaat verbonden aan HIJINK Advocaten ben je vrij je eigen werktijd in te delen, zonder urennormen. Je kunt werken waar en wanneer je maar wilt. Je werkt zelfstandig maar toch in teamverband. Onder de gevestigde naam HIJINK bouw je aan, en onderhoud je samen met collega’s het relatienetwerk. Je bent specialist op jouw terrein.

Passen de steekwoorden, ondernemend, communicatief, zelfstandig en positief ingesteld bij je, dan komen we graag met je in gesprek. Omdat de lat hoog ligt, moet je wel kunnen bogen op aantoonbare ervaring (minimaal 3 jaar) in de advocatuur.

Onze klanten verwachten kwaliteit en toewijding, hechten aan persoonlijk contact en aan een prettige manier van samenwerken. In alle gevallen zoekt HIJINK een passende oplossing voor iedere klant of vraagstuk.

Wat biedt HIJINK Advocaten

Door de organisatie van HIJINK Advocaten wordt je ondersteund en gefaciliteerd. Je deelt zaken, je netwerkt of geeft samen voorlichting, deelt kennis en collegialiteit.

Je krijgt de ruimte om je eigen dag in te richten en werken makkelijk te combineren met andere activiteiten of een gezin. Je bent zelf verantwoordelijk voor aanwas van klanten en de manier waarop je klanten bijstaat. Mits natuurlijk passend binnen de visie en werkwijze van HIJINK.

Partner worden bij Hijink Advocaten

Ben je advocaat met een eigen praktijk of wil je een praktijk opbouwen en je aansluiten bij een gevestigd advocatenkantoor? Dan biedt HIJINK een unieke mogelijkheid.

Wil je meer weten over HIJINK? Neem contact op met Oscar Hijink (026) 442 39 13 of mail je gegevens naar o.hijink@hijink.com

Onze specialisten

mr. drs. E.S.M. Timmermans
mr. O.A.M. Hijink
mr. R. Bockhoven
mr. M.P.H. van Maanen Winters
mr. M.A. Visser
mr. E.G.M. Driessen
mr. M.K. Herngreen
C. Nieuwenhuis
L.H.C. te Braake – Wolters
M.A.H.J. van de Pol
mr. D.W. Geurink

Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

Bekijk onze database

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief