Tijdens het ondernemers spreekuur krijgt u juridisch advies van een gespecialiseerde advocaat of jurist.

In de praktijk blijkt dat ondernemers niet snel juridisch advies inwinnen van een advocaat. Dat is jammer en kan negatieve gevolgen hebben, terwijl deze hadden kunnen worden voorkomen.

Vaak blijkt dat een juridisch probleem of de gevolgen daarvan in het begin eenvoudig voorkomen of beperkt hadden kunnen worden. Ook voor een juridisch probleem geldt dat een snelle en deskundige aanpak de gevolgen beperkt. Maar al te vaak zien wij dat een geschil eenvoudig voorkomen had kunnen worden door in de voorfase goede afspraken te maken.

Gratis ondernemers spreekuur juridisch advies

Onder het mom voorkomen is beter dan genezen, hebben wij dagelijks een gratis ondernemers spreekuur. Een laagdrempelig en kort juridisch advies over uw situatie. Het doel van het spreekuur is kort en gratis juridisch advies te bieden dat voor iedereen toegankelijk is.

Tijdens het spreekuur kunt u uw situatie voorleggen aan een advocaat of juridisch adviseur. U wordt geadviseerd en kunt uw vragen stellen. Het spreekuur duurt 20 minuten en is volledig kosteloos. De advocaat kan u bij uitstek adviseren over de mogelijkheden bij een gerechtelijke procedure. Zo heeft iedere advocaat of juridisch adviseur zijn of haar eigen aandachtsgebied.

Wilt u na het advies de juridische kwestie verder laten uitzoeken of de zaak bij ons in behandeling geven, dan kan dat natuurlijk ook.

Ondernemers spreekuur, gratis spreekuur advocaat, spreekuur arnhem nijmegen ondernemer zzp spreekuur
Ondernemers spreekuur

Rechtsgebieden ondernemers spreekuur

Omdat niet iedere advocaat of juridisch adviseur thuis is op alle rechtsgebieden, zoals ondernemingsrecht, incasso, bestuursrecht of arbeidsrecht, vragen wij u om aan te geven waarover uw vragen gaan. Zo krijgt u advies van de juiste advocaat of adviseur.

Aanmelden spreekuur

Als u gebruik wilt maken van het spreekuur met een advocaat of jurist, meldt u dan aan! Dit kan telefonisch via 0800-44 55 000 of via onderstaand formulier op de website.

Wilt u verder met HIJINK Advocaten en Adviseurs?

Wilt u na het ondernemers adviesgesprek de kwestie door ons laten behandelen? Dan kan dat natuurlijk.

Op welke locatie?
Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Eventuele toelichting