Schadevergoeding

Schadevergoeding advocaat Arnhem

Voor het claimen van een schadevergoeding is contact opnemen met een advocaat in Arnhem een goede eerste stap.

Zoekt u een advocaat in Arnhem voor een schadevergoeding? Hijink Advocaten in Arnhem is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek over uw recht op een schadevergoeding. U krijgt meteen een eerlijk oordeel over de haalbaarheid van uw zaak.

Wanneer kunt u een schadevergoeding claimen?

Om aanspraak te maken op een schadevergoeding moet de aansprakelijkheid vaststaan. Dit betekent dat duidelijk is dat er een grondslag is voor de schadevergoeding. Een veel gebruikte aansprakelijkheidsgrond is de onrechtmatige daad. Als het gaat over schade door het niet nakomen van een overeenkomst spreken we van een wanprestatie.

Schadevergoeding advocaat Arnhem, aansprakelijkheidsrecht arnhem
Ons kantoor in Arnhem vindt u aan de Onderlangs 1. Naast de Blauwe Golven en de Nelson Mandelabrug

Kosten schadevergoeding advocaat Arnhem

De kosten van een advocaat schadevergoeding in Arnhem zijn afhankelijk van manier waarop de schade ontstaat. Bij letselschade schakelt u voor een schadevergoeding vaak gratis een advocaat in. De aansprakelijke verzekeraar betaalt bij letselschade de kosten die u maakt voor het afhandelen van uw schade.

Aansprakelijkheidsrecht Arnhem

Aansprakelijk zijn, betekent dat er een verplichting bestaat om schade te vergoeden. Het aansprakelijkheidsrecht bestaat uit de regels die we gebruiken om de aansprakelijkheid vast te stellen. Een advocaat aansprakelijkheidsrecht is de specialist om u te adviseren over uw mogelijkheden bij schade.

Bespreek uw schadevergoeding met een advocaat

Heeft u vragen over een schadevergoeding? Wij bekijken graag met u de mogelijkheden. Neem contact op om uw zaak te bespreken. Bel naar 0800-4455000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of vul het onderstaande contactformulier in.

Onze specialisten

mr. drs. E.S.M. Timmermans
mr. O.A.M. Hijink
mr. R. Bockhoven
mr. M.A. Visser
mr. E.G.M. Driessen
mr. M.K. Herngreen

Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

Bekijk onze database

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief