Letselschade

Letselschade advocaat Gelderland

Zoekt u een letselschade advocaat in Gelderland? U krijgt moeiteloos de schadevergoeding waar u recht op heeft door een letselschade advocaat in te schakelen.

Na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of ander ongeluk komt er veel op u af. Het laten afhandelen van uw letselschade zorgt dat u alle tijd heeft voor uw herstel en de verwerking. Bovendien weet u met deskundige hulp zeker dat uw schade rechtvaardig wordt geregeld.

HIJINK is gevestigd in Arnhem en Nijmegen. Bovendien bezoeken wij letselschadeslachtoffers in Gelderland thuis of maken we een afspraak op een van onze bezoekadressen in Gelderland. HIJINK Advocaten is al meer dan 25 jaar het letselschade advocatenkantoor van Gelderland. Met onze ervaring en expertise kunt u rekenen op een goed resultaat.

Gratis letselschade advocaat in Gelderland

Bij letselschade schakelt u meestal gratis een letselschade advocaat in. De kosten van juridische bijstand zijn namelijk een deel van uw schade. Deze schade moet de aansprakelijke tegenpartij vergoeden. De kosten voor het inschakelen van een letselschade specialist worden daarom rechtstreeks bij uw tegenpartij in rekening gebracht. U betaalt dus ook geen voorschot.

Letselschade advocaat Gelderland, Letselschadevergoeding Gelderland, smartengeld gelderland, letselschade gelderland
Wat typisch Gelderland is, is lastig te zeggen. Daarvoor is de provincie te groot en te divers. Het midwinterhoornblazen is onder andere op de Veluwe en in de Achterhoek een traditie.

Letselschadevergoeding Gelderland

De schadevergoeding bij letselschade bestaat uit de kosten en schade die ontstaan door het ongeluk. De schade en de schadevergoeding zijn altijd persoonlijk. Het is verstandig een overzicht van uw schade bij te houden. Bewaar ook de bewijzen van uw kosten en schade, zoals bonnetjes, facturen en offertes. Voorbeelden van veel voorkomende schadeposten zijn:

 • Inkomensschade;
 • Medische kosten (inclusief het eigen risico);
 • Studievertraging;
 • Reis- en verblijfkosten;
 • Woningaanpassing, hulp in de huishouding, hulp bij woning- en tuinonderhoud;
 • Een uitlaatservice voor de hond.

Smartengeld Gelderland

Naast de vergoeding van schade en kosten krijgt u bij letselschade smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor pijn, leed en afname van levensvreugde. Dit zijn de gevolgen van het letsel die niet goed in geld zijn uit te drukken. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de impact die het letsel op uw leven geeft.

Gelderse letselschade advocaat inschakelen

Het bespreken van uw schadevergoeding geeft u direct inzicht in uw rechten en mogelijkheden. Wij helpen u direct verder. Zo weet u meteen of u recht heeft op een schadevergoeding. Bel naar 0800 – 44 55 000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of vul het onderstaande contactformulier in.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief